Chocolate Fountain For Sale




Ada sesiapa yang berminat untuk DIY candy buffet? Nak hire Sugar Town tapi lokasi terlampau jauh? Selalu ada function?

Disebabkan ramai yang bertanya, jadi Sugar Town ingin menjual mesin chocolate fountain yang kami sendiri guna. Jadi mesin ni kami dah try dan berpuas hati.

Capacity: Up to 2kg chocolate fondue
Boleh digunakan sehingga 4-5 jam tanpa perlu restart
Warranty selama 3 bulan

Excited kan?

Bukan itu sahaja, Sugar Town juga menjual chocolate fondue yang dah siap melt. Resipi rahsia! haha. Sesiapa yang pernah hire Sugar Town mesti setuju dengan kesedapan coklat kami.

RM45 untuk 2kg. Siap dengan container yang cantik. Tak perlu susah2 carik resipi. Boleh guna terus :)

Bertambahhh excited

Kami sekarang open untuk pre-order. Sesiapa yang order sebelum 6hb March akan dapat harga RM260
Pick up di area Kajang/Bdr Baru Bangi/KL Sentral/Jln Raja Chulan, KL after 6th March 2013.

Conclusion
3 TIER Chocolate Fountain (MODEL DAN RUPA SEPERTI DALAM GAMBAR)
Harga pre order (before pre order): RM260
Harga biasa (after 6th March): RM280

Comments

Hanidah Ibrahim said…
sye nk tnye cmne nk order choclate fountain..nk gune 10.3.. blh email nida_slum@yahoo.com
Wani Buang said…
Masih ade stok ke??
Wani Buang said…
Masih ade stok ke??
Wani Buang said…
This comment has been removed by the author.
Orkid said…
ada lagi dear
syafriza said…
Hi,
I nak order choc fountain ni boleh? bile boleh dpt ye? u can call me at 012-2637730.

TQ
syafriza said…
hi, i nak order choc fountain ni. Bile boleh dpt ye? boleh email i kat syafriza@gmail.com
mummy ammar said…
hi..i nak tanya..boleh ke order chocolate fountain and pos ke johor bahru? jika boleh, boleh bagi details x? leh_tak@yahoo.com
beemanis said…
Hi,saya nak order chocolate fountain utk business saya.pls call 0126135121.tq
beemanis said…
Hi pls call saya 0126135121...saya nak order utk business saya...
salam, ada stok lg? blh tolong bg spec x? saiz kotak, model no? tq... email to ibuzahraazim@gmail.com
salam? ada stok lg x? blh bg saiz kotak n model no? xblh imgine la... email to ibuzahraazim@gmail.com.. tq.
oNe_nIe said…
Kalo nk sewa bleh ke?brape rm? Wassap sy 0139322609
lynn said…
Masih ada stok lagi ker...kalau nk beli mcm mana nak oder... boleh tak email kat lynnda_527@yahoo.com tq...
lynn said…
Ada stok lagi x? kalau nak beli mcm mana yer...boleh tak bagi details x? email lynnda_527@yahoo.com
lynn said…
Ada stok lg tak? kalau saya berminat nk beli mcm mana yer cara nyer? email kt saya lynnda_527@yahoo.com
lynn said…
Ada stok lg tak? kalau nk beli mcm mana cara nyer yer? Boleh email kan kt saya lynnda_527@yahoo.com
zoeybee said…
Saya nak beli. Harga masih RM260 ke? Delivery macamana ya? Tolong email details ke haslina@arcitextech.com atau pompeirose@yahoo.com.
umu said…
harga RM260 ada stok lagi tak? nak beli cam mana ya? umu2611@yahoo.com
purplebutterfly said…
Interested nak beli 1. Email me at eni_caya@yahoo.com
purplebutterfly said…
Interested nak beli 1. Email me eni_caya@yahoo.com
syuzie's said…
berminat nak beli 1...mcm mana nak order yea
syuzie's said…
berminat nak beli...email me...ujies2281@gmail.com